nieuws

Diepenvener Bert Roetert ontvangt Deventer Zilveren Legpenning

Zilveren Legpenning voor Bert Roetert
Zilveren Legpenning voor Bert Roetert
Bert Roetert heeft vanavond de Zilveren Legpenning van de gemeente Deventer gekregen voor zijn inzet en betrokkenheid in Diepenveen als horecaman.
In 1995 startte de Diepenvener zijn restaurant de Roeterts Hof. Een begrip in de regio dat door zijn gedrevenheid en passie een succes werd. Hij zette Diepenveen culinair op de kaart. Daarnaast had hij tal van nevenactiviteiten ten gunste van de horeca in Deventer en omgeving.
In 2013 wordt zijn restaurant de Roeterts Hof verkocht. Ondanks zijn leeftijd en gezondheidsproblemen, zorgt hij nog steeds met veel energie voor de dagelijkse gang van zaken in Nieuw Roeterts Hof en ziet hij toe op de kwaliteit bij zusterbedrijf Brasserie Zonnig, ook in Diepenveen.
Dankzij Bert Roetert hebben vele chefs bij hem een goede praktijkopleiding genoten waardoor zij kunnen werken bij gerenommeerde en bekroonde restaurants.

Inzet voor Diepenveen

Ook zette hij zich in voor het dorp. Van de schoolkrant tot de voetbalvereniging, van Braderie tot de Golfclub. De voorzitter van Dorpsfeest Diepenveen benadrukt dat Bert Roetert een graag geziene gastheer is en een positief invloed heeft op de leefbaarheid in het dorp.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.