SC Genemuiden neemt koppositie over na overwinning bij Excelsior'31

SC Genemuiden is de nieuwe koploper in de hoofdklasse B. De ploeg van Jan van Raalte won met 1-3 bij Excelsior'31 en neemt daardoor de koppositie over van de Rijssenaren.
Excelsior'31 begon het best aan de topper en kreeg ook de eerste mogelijkheden. Toch was het Genemuiden dat op voorsprong kwam via Hagenauw, die zijn eerste van het seizoen aantekende. Excelsior rechtte de rug en kwam vrij snel op gelijke hoogte dankzij Penterman. Twee minuten later was het weer de beurt aan de bezoekers en was het wederom Hagenauw die zijn op ploeg op voorsprong bracht, 1-2.
Na rust had de thuisploeg moeite om de verdediging van Genemuiden te slechten. Beukeveld moest vlak voor tijd handelend optreden om de gelijkmaker te voorkomen. Even later werd de wedstrijd in Genemuidens voordeel beslist. Invaller Frank Jansen schoot zijn ploeg in veilige haven, 1-3.

Excelsior'31 - SC Genemuiden 1-3

0-1 Arjen Hagenauw (27)
1-1 Hielke Penterman (34)
1-2 Arjen Hagenauw (36)
1-3 Frank Jansen (83)