nieuws

Topscorers: Boere en Saymak maken belangrijke vierde, Penterman op acht

Het was opnieuw een weekend met wisselende resultaten voor de Overijsselse clubs. Hieronder een overzicht van de doelpuntenmakers en topscorers per divisie.

Eredivisie

Mustafa Saymak van PEC Zwolle en Tom Boere van FC Twente maakten afgelopen weekend hun vierde treffer van het seizoen. En voor allebei betekende dat een late gelijkmaker. Stefan Thesker van de Enschedeërs maakte er twee en hij staat nu op drie. Sebastian Jakubiak scoorde direct bij zijn debuut voor Heracles. Bekijk hier het volledige overzicht.
Saymak maakte vrijdag zijn vierde voor Zwolle (foto: Pro Shots)

Jupiler League

Go Ahead Eagles kwam voor de tweede wedstrijd op rij niet tot scoren. Sam Hendriks blijft daar de leider met twaalf treffers. Bekijk hier het volledige overzicht.

2e divisie

Bij HHC Hardenberg maakte Rob van der Leij zijn zevende van het seizoen en is daarmee de topscorer. Koos Werkman voegde zich bij Rick Hemmink op de tweede plek door zijn vijfde te maken. Bekijk hier het volledige overzicht.

3e divisie

De drie clubs in de 3e divisie kwamen afgelopen weekend niet tot scoren. Bas Postma van HSC'21 blijft daar de leider met zes treffer. Bekijk hier het volledige overzicht.

Hoofdklasse

Hielke Penterman maakte zaterdag zijn achtste voor Excelsior'31. De ploeg verloor wel de koppositie aan SC Genemuiden, waar Arjen Hagenauw zijn eerste twee treffers van het seizoen maakte. Berkum en Staphorst kwamen niet tot scoren. Bekijk hier het volledige overzicht.
Penterman staat dit seizoen op acht treffers voor Excelsior (foto: Excelsior31.nl)

Eredivisie Vrouwen

Ellen Jansen maakte in de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle alweer haar achtste voor FC Twente. Ploeggenoot Renate Jansen maakte haar tweede en bij de Zwollenaren scoorde Rebecca Doejaaren vrijdag voor het eerst dit seizoen. Bekijk hier het volledige overzicht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.