nieuws

Gebruiker Ingrid Waijenberg: 'Er komt veel op me af en de positieve reacties geven me steun

Ingrid Waijenberg
Ingrid Waijenberg © RTV Oost
Ingrid Waijenberg moet nog even bijkomen van de stroom aan reacties maar ze ervaart de steun van de Overijsselaar als prettig.
'Over het algemeen zijn de reacties heel positief. Hier en daar komen er negatieve opmerkingen voorbij maar dat is typisch voor sociale media', aldus Waijenberg.

Impact

De Hengelose werkte mee aan een reportage van RTV Oost om zo de actie Samen voor de Voedselbank kracht bij te zetten. 'Ik hoop van harte dat er door de uitzending veel mensen zijn gaan nadenken over de armoede in Overijssel én daardoor hebben besloten mee te doen aan de actie', aldus Ingrid.

Delen

'Zelf heb ik ook veel spullen aangeboden gekregen maar ik probeer aan te geven dat er meer gebruikers zijn die het moeilijk hebben en steun verdienen. Het kost me wel een paar uurtjes achter de computer maar dat heb ik er graag voor over', grapt Waijenberg. 

Voetbalschoenen

Zelf heeft Ingrid de wens uitgesproken voor nieuwe voetbalschoenen voor haar kinderen. 'Wij van RTV Oost vinden het fijn dat ze deze ook daadwerkelijk van een gulle gever heeft gekregen' aldus verslaggeefster Esther Rikken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.