nieuws

Heracles Almelo zonder Jeff Hardeveld op bezoek bij AZ

Heracles Almelo moet het morgenavond tegen AZ doen zonder Jeff Hardeveld. De verdediger kreeg vorige week tegen Willem II een tik tegen de knie en is nog niet hersteld.
Er wordt nog onderzocht wat hij precies voor blessure heeft. Ook Bart van Hintum is nog niet beschikbaar voor trainer John Stegeman. Daardoor is Lerin Duarte waarschijnlijk de linksback. Brahim Darri en Wout Droste zijn op de weg terug. Ze trainen met de groep mee, maar zijn nog niet wedstrijdfit.

Probleem in uitduels

Heracles pakte pas een punt in uitduels en morgen staat dus het duel bij AZ op de stoep. Stegeman over wat er moet veranderen: "Zorgen dat we de zaken beter voor elkaar hebben op het moment dat we het veld op gaan. Gedisciplineerder spelen. In de organisatie, zowel verdedigend, maar ook in balbezit. Dat we daarin ook in onze kwaliteit komen. Iets brutaler zijn en uiteindelijk ook ten koste van alles willen winnen met elkaar, de overwinning over de streep trekken."
Het duel tussen AZ en Heracles Almelo begint morgenavond om 19.45 uur en is te volgen via Radio Oost, de website en app.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.