nieuws

Tunesiër voor zeven jaar achter de tralies na horrorverkrachting op Holterberg

Horror op de Holterberg
Horror op de Holterberg
Een 27-jarige man uit Tunesië is veroordeeld tot 7 jaar cel omdat hij in februari dit jaar zijn ex-echtgenote gruwelijk verkrachtte en probeerde dood te steken met een schroevendraaier. Dat gebeurde op de Holterberg.
De vrouw was bij haar ex in de auto gestapt om de relatie op een fatsoenlijke manier te beëindigen De man nam haar mee in zijn auto en reed naar een parkeerplaats op de Holterberg. Daar verkrachtte hij de vrouw en stak haar met een schroevendraaier.

Horrorfilm

Het slachtoffer overleefde de aanslag op haar leven, omdat toevallig twee politiemensen voorbijkwamen die een controleronde reden door het natuurgebied. Voor de agenten was het alsof ze in een horrorfilm terecht kwamen. Nadat ze eerst in het pikkedonker de ijzingwekkende angstkreten van een vrouw hoorden, zagen ze vervolgens een halfnaakte en bebloede vrouw in het licht van de koplampen.
Vol angst en in paniek sprong de vrouw achterin de politieauto en smeekte de agenten om zo snel mogelijk weg te rijden. De agenten zien dat de vrouw steekwonden in haar gezicht heeft en dat een van haar handen is doorboord.

Jaloers

Het slachtoffer had de Tunesiër ontmoet op vakantie in Turkije. Ze was verliefd op hem geworden en uiteindelijk met hem getrouwd. Na haar huwelijk bleek de Tunesiër erg jaloers te zijn, hij werd erg controlerend en begon haar te mishandelen. De vrouw hield daar een gebroken schouder aan over na een elleboogstoot.
Omdat meerdere zenuwen in haar gezicht onherstelbaar zijn beschadigd en ze ook haar reukvermogen kwijt is geraakt moet de Tunesiër een forse schadevergoeding betalen, ruim 21.000 euro.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.