nieuws

Bekritiseerde directeur CAV Den Ham vertrekt naar Vietnam

Mengvoederproducent CAV in Den Ham
Mengvoederproducent CAV in Den Ham
Directeur Gert Bargeman van mengvoer- en inkoopcoöperatie CAV Den Ham verlaat het bedrijf per 1 februari. Hij heeft een baan geaccepteerd als General Manager in Vietnam bij chemieconcern DSM.
Het moment van het vertrek is opvallend. Op 21 december treffen CAV Den Ham en een klein aantal leden elkaar voor Ondernemingskamer in Amsterdam. De leden zijn het niet eens met het beleid van Bargeman en willen dat hij samen met de Raad van Commissarissen vertrekt.
Woordvoerder Marcel van Dijk zegt dat Bargeman ondanks de onrust van de afgelopen tijd de baan in Vietnam na lang wikken en wegen heeft geaccepteerd.

Veel verwijten

"Hij is met volle inzet directeur geweest van CAV Den Ham", zegt woordvoerder Van Dijk. "Een kleine groep leden is met veel verwijten gekomen, maar die zijn allemaal weerlegbaar."
Bargeman werkte al eerder in zijn carrière in het buitenland. "Het was zijn droom om nog een keer in het buitenland aan de slag te kunnen."

Solide

Woordvoerder Van Dijk zegt dat Bargeman een gezonde organisatie achterlaat. "De coöperatie staat er solide voor en niet eerder produceerden we zo veel voer."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.