nieuws

Mooie boodschap van supporters FC Twente voor start van duel met ADO Den Haag

Supporters van FC Twente hebben vanavond niet massaal gehoor gegeven aan een oproep om eerder naar De Grolsch Veste te komen om de spelers extra aan te moedigen voor het duel met ADO Den Haag. Maar ze hadden wel een mooie boodschap voor de ploeg die het zo lastig heeft in de competitie.
Vlak voor de wedstrijd waren nog veel stoeltjes leeg, terwijl supporters waren opgeroepen om een half uur voor het begin van de wedstrijd al klaar te zitten om de spelers tijdens de warming up al flink aan te moedigen. 
Met een spandoek maakten de supporters vanavond duidelijk dat het niet aan hen zal liggen vanavond.  "Als jullie er 100% voor gaan en wij er volle bak achter staan kunnen wij in de hel van Enschede iedereen verslaan", is de boodschap aan de spelers van Gertjan Verbeek.
De sfeeractie volgt op het spectaculaire gelijkspel vorige week tegen Ajax toen in de laatste minuut een gelijkspel uit het vuur werd gesleept. De strijdlust van FC Twente sloeg toen over op de supporters en andersom gebeurt dat ook vaak. 
En juist dat is vanavond dus ook de bedoeling: meteen als twaalfde man achter de ploeg gaan staan om zo te helpen drie punten te pakken. Punten die FC Twente hard nodig heeft in de strijd om van de laatste plaatsen weg te komen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.