nieuws

Matchwinner Namli: ''Zei gelijk dat deze vrije trap voor mij was''

Met een schitterend binnengeschoten vrije trap kroonde Younes Namli zich zaterdagavond tot matchwinner. Op bezoek bij Excelsior werd het 1-2 in het voordeel van PEC Zwolle.
Ondanks de driepunter kwamen de Zwollenaren wel op achterstand in Kralingen. "We hebben het onszelf een beetje moeilijk gemaakt. De controle hadden we, maar komen wel met 1-0 achter. Dat doelpunt kwam uit het niets. We hebben echter wéér laten zien dat we een heel sterk team zijn, door weer terug te komen van een achterstand", vertelt Namli na afloop van het duel.

Mokhtar

Na iets meer dan uur voetbal liet de middenvelder zien dat hij een geweldig linkerbeen heeft. "Eindelijk ging-ie erin. Tot vandaag ging het nog niet zo goed met die vrije trappen. Maar ik blijf oefenen. Ik ben blij dat-ie er vandaag in is gegaan. Youness Mokhtar wilde hem ook graag nemen, maar we hebben goede afspraken. Ik zei gelijk dat deze voor mij was. Mokhtar moet weer achter in de rij aansluiten", vervolgt hij met een knipoog.

AZ

Komende dinsdag moeten de mannen van trainer John van 't Schip alweer aan de bak. In een midweekse speelronde neemt PEC Zwolle het in eigen huis op tegen AZ. "We zijn er klaar voor. Je hebt ons gezien tegen andere goede ploegen. Zoals tegen PSV en Feyenoord. Dat zijn de leuke wedstrijden. Dus laat AZ maar komen", besluit Namli vol zelfvertrouwen.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.