nieuws

Auto's Hengelose CDA'ers vernield, mogelijk om problemen in partij

Hengelose raadsleden geïntimideerd
Hengelose raadsleden geïntimideerd
Twee Hengelose CDA-raadsleden en een lid van de partij zijn onlangs slachtoffer geworden van bedreiging en vernieling. Problemen binnen de partij zouden aanleiding zijn voor de intimidatie.
Fractievoorzitter Maureen Muller, CDA-lid Berto Mulder en een raadslid dat anoniem wil blijven, doen hun verhaal in de Twentsche Courant Tubantia.
Een CDA-raadslid vertelt anoniem aan de krant op straat te zijn bedreigd. Aangifte heeft hij niet gedaan, om het niet te laten escaleren. Wel is er melding gedaan bij de politie.
Bij Muller werd een schroef onder de autoband gelegd, waarna ze haar band lek reed. Van CDA-lid Mulder werd de auto bekrast en ook bij hem werd een schroef rechtop onder de autoband gezet. Hij zag dat wel voordat hij wegreed.

De politici hebben volgens de krant aangifte gedaan bij de politie, maar direct onderzoek wordt er niet gedaan.

Problemen

Het CDA kampt al enige tijd met grote, interne problemen. Fractievoorzitter Johan Harink vertrok na de ontdekking van tal van overtredingen op zijn erf in Oele, Ben van Veen werd uit de fractie gezet door een deel van de raadsleden en raadslid Inge Postma stapte uit eigen beweging op.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.