nieuws

Keuzegids Mbo: 'ROC van Twente derde ROC van Nederland'

Het Regionale Opleidings Centrum (ROC) van Twente is volgens de Mbo Keuzegids 2018 de derde ROC van Nederland. Dat blijkt uit de nieuwste meting van de Keuzegids, die vandaag verschijnt. Ook is het ROC van Twente het beste grote ROC van Nederland. De opleiding Logistiek van het Alfa-College in Hardenberg is voor het zesde jaar op rij de beste opleiding volgens de Keuzegids.Â
De Keuzegids beoordeelt ieder jaar alle mbo-opleidingen en instellingen in Nederland. ROC van Twente steeg dit jaar van de zevende naar de derde positie. 
In totaal heeft 99 procent van alle opleidingen van de Twentse school een score van gemiddeld of hoger. Er zijn 84 opleidingen van het ROC van Twente die het kwaliteitszegel ‘Topopleiding 2018’ mogen voeren. Dit zegel staat voor onderwijs dat kwalitatief van zeer hoog niveau is.

Erkenning

John van der Vegt, Bestuursvoorzitter van het ROC van Twente, is erg blij met de hoge score. "Wij zijn erg trots op de scores. Dit is echt een erkenning voor het harde werken van onze collega’s en natuurlijk onze studenten en leerbedrijven. Maar we weten ook, dat we ons iedere dag moeten blijven inzetten om elke student het beste onderwijs te kunnen aanbieden. Dat we landelijk zo goed scoren, is een cadeautje."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.