nieuws

Uitslagen zaterdagvoetbal: SVZW verslaat DETO in topper

In het zaterdagvoetbal werd vanmiddag de laatste speelronde voor de winterstop gespeeld. In de topper van de 1e klasse D wist SVZW een zege te boeken bij DETO. Bekijk hier alle uitslagen.
In de 1e klasse D deed SVZW goede zaken door de topper bij DETO met 0-2 te winnen. Daardoor gaat de ploeg uit Wierden over DETO heen in de stand en staat het nu tweede. Vroomshoopse Boys, dat voorlaatste staat, pakte een punt bij Hierden (3-3).
In 2e klasse H heeft Enter Vooruit een grote overwinning geboekt bij Blauw Wit'66. In Holten werd het maar liefst 3-7. Koploper DOS Kampen revancheerde zich van de nederlaag bij WVF door bij Hulzense Boys te winnen: 0-2.
De derby in de 3e klasse C tussen Olympia'28 en ZAC is een prooi geworden voor de thuisploeg. In Hasselt eindigde de attractieve wedstrijd in 5-4. Zwolsche Boys speelde in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen BAS. 
In de 3e klasse D maakte koploper Oranje Nassau geen fout. Op eigen veld won de formatie van Peter Bokma met 2-0 van Juliana'32. Achtervolger SVVN won ook. De Nijverdallers wonnen met 3-0 van hekkensluiter Achilles Enschede.
HFC Storica blijft ook na de elfde speelronde puntloos. De rode lantaarndrager van de 4e klasse C ging in eigen huis met 2-5 onderuit tegen EZC'84. Wijthmen leed een forse nederlaag, want de ploeg verloor met 6-1 bij 't Harde.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.