nieuws

Dik Wessels in landelijke condoleance ranglijst

Ondernemer Dik Wessels uit Rijssen de enige Overijsselaar in de condoleance ranglijst
Ondernemer Dik Wessels uit Rijssen de enige Overijsselaar in de condoleance ranglijst
Aan het eind van het jaar worden traditioneel weer de diverse ranglijsten opgemaakt. Een van de meest bijzondere is die van de condoleance top 25.
Op de website Condoleance.nl kunnen mensen hun steunbetuiging kwijt. Traditioneel wordt aan het eind van het jaar een soort 'hitlijst' samengesteld van BN'ers of mensen die in het nieuws zijn geweest, waarvoor de meeste digitale condoleances zijn binnengekomen.

Dik Wessels

In de gepubliceerde top 25 van overledenen over 2017 is de Rijssense ondernemer Dik Wessels de hoogste Overijsselaar. Hij staat op de dertiende plaats.
In het jaaroverzicht 2017 staat Tijn Kolsteren met 23.937 condoleances op de eerste plaats. Nederland leefde massaal mee toen de zesjarige ongeneeslijk zieke Tijn met zijn nagellak-actie miljoenen euro's binnenhaalde.

Eeuwige ranglijst

Naast het overzicht over 2017 is er een ranglijst van de grootste condoleanceregisters ooit. Nadat André Hazes hier jarenlang onbetwist bovenaan stond, werd hij opgevolgd door het register voor de slachtoffers van de rampvlucht MH017.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.