nieuws

Bennie Jolink studio ingedoken om nieuwe nummers op te nemen

Bennie Jolink is weer de studio ingedoken
Bennie Jolink is weer de studio ingedoken
Nadat Bennie Jolink twee jaar geleden stopte met Normaal is hij nu toch weer bezig met het opnemen van nummers. Onduidelijk is nog wat hij hiermee gaat doen. "Maar we zijn er zo tevreden over dat het zonde zou zijn als we er niets mee zouden doen."
Aanvankelijk werd Jolink na het stoppen van Normaal erger dan ooit geplaagd door zijn aangeboren astma. Maar nu het met zijn gezondheid weer wat beter gaat, heeft hij ook het muziekmaken weer opgepakt.
Dat doet hij samen met een aantal oude muziekvrienden, met wie hij onder meer samenspeelde in zijn hobbyband De Pensionado's. Daarvoor heeft Jolink bij zijn woning in Hummelo weer een studio ingericht: de Commodore Studio 3.0.

Nooit meer live

Een ding wil hij op voorhand benadrukken: hij zal nooit meer live optreden. Maar Jolink is wel van plan de nummers uit te brengen: "Of dat nou via nieuwe kanalen als Spotify gebeurt of dat we wellicht gewoon ouderwets een cd uitbrengen, weten we nog niet. Maar nu nummers klinken zo goed dat we er zeker iets mee willen gaan doen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.