René van den Berg over overgang Ten Hag: "Dat is in kannen en kruiken"

Erik ten Hag uit Oldenzaal gaat na de laatste speelronde van 2017 aan de slag bij Ajax. In onze uitzending spraken we vanmiddag met RTV Utrecht-verslaggever René van den Berg en hij denkt dat alles al rond is.

"Dat is in kannen en kruiken ben ik bang, voor FC Utrecht dan. Dit is de dag die Utrecht eigenlijk heeft aan zien komen na de successen die hij toch geboekt heeft. Het eerste jaar een bekerfinale, verloren van Feyenoord. Tweede jaar de play-offs gehaald, winnen van AZ die play-offs. Geweldige wedstrijden in Europa gespeeld en ook nu weer, de zesde plaats op de ranglijst. Kortom, dit is de dag die Utrecht gevreesd heeft, maar die ze met z'n allen wel aan hebben zien komen. De succesvolle trainer Erik ten Hag gaat de club verlaten per 1 januari."

"Geen telefoontje gehad"

We spraken ook met Gerard Nijkamp. Onder meer over het succes van PEC Zwolle dit seizoen, maar ook over trainer John van 't Schip, die ook genoemd werd als nieuwe trainer van Ajax. "Geen telefoontje gehad en daar ben ik ook niet bang voor. Dit zijn allemaal zaken die spelen in het voetbal, elke dag maar weer. We weten dat John en PEC Zwolle een hele mooie relatie is, waar we net mee begonnen zijn. Dat voelt zo. En we gaan niet reageren op een incident wat er in Amsterdam nu gaande is.

Bekijk hier de hele uitzending.

Deel dit artikel: