Go Ahead Eagles sluit kalenderjaar af met doelpuntloos gelijkspel tegen RKC Waalwijk

Go Ahead Eagles heeft 2017 afgesloten met een bloedeloos gelijkspel. In De Adelaarshorst wist zowel de ploeg van Jan van Staa als RKC Waalwijk niet te scoren: 0-0.

In een moeizame eerste helft waren de eerste kansen voor de bezoekers. Een kopbal van Voskamp eindigde in de handen van Stevens en even later werd een inzet van Greene van de lijn gehaald. Het publiek in de Adelaarshorst kreeg geen waar voor hun geld want er gebeurde weinig voor rust. De thuisploeg werd alleen gevaarlijk via Hendriks, die een schot gekraakt zag worden.

Ook in de tweede helft was RKC de bovenliggende partij. Soumaoro werkte een bal bijna in eigen doel en Stevens werd bijna verschalkt door een schot van Mezghrani. Met name Voskamp kreeg namens de bezoekers kansen op de openingstreffer, maar de spits had het vizier niet op scherp. Vlak voor tijd stelde Stevens een punt veilig voor Go Ahead door invaller Amatkaryo van scoren te houden. Het bleef uiteindelijk bij 0-0. 

Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk 0-0

Arbiter: Van den Kerkhof

Geel: Mulder, Suk, Van Eijma, De Kogel

Go Ahead Eagles: Stevens; Hettinga, Soumaoro, Schenk, Groenbast (Dzepar/57); Suk, Beltrame, Overgoor (Werkhoven/75); Maneschijn (De Kogel/46), Hendriks, Langedijk.

RKC Waalwijk: Vaessen; Bakari (Amatkaryo/72), Lammers, Drost, Quasten; Baggerman, Mulder (Van Arnhem/46), Greene (Bergkamp/84); Mezghrani, Voskamp, Van Eijma.

Bekijk hier de statistieken van Go Ahead Eagles.

Meer over dit onderwerp:
Go Ahead Eagles Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: