FC Twente speelt bloedeloos duel doelpuntloos gelijk bij Excelsior

Het laatste duel in 2017 is er voor FC Twente een om snel te vergeten. In de wedstrijd bij Excelsior werd door beide ploegen bijna niets gecreëerd en dus stond er na 90 minuten 0-0 op het scorebord.
Het was een weinig boeiende eerst helft in Rotterdam. Twente was dichtbij uit een hoekschop, maar de bal ging naast. Even later werd ook een voorzet van Jensen verlengd richting doel, maar ook dat leverde geen treffer op. Aan de andere kant moest Drommel redding brengen nadat de bal via ploeggenoot Cuevas op hem afkwam en deed dat bekwaam. Zwarthoed bracht redding op een schot van Lam en even later was het rust: 0-0.
Na rust gebeurde er zo mogelijk nog minder. Assaidi probeerde het vanaf de rechterkant, maar schoot voorlangs. Peet Bijen waagde een afstandsschot, maar mikte niet tussen de palen. Excelsior liet nog minder zien en kreeg, tot een mogelijkheid in blessuretijd, geen enkele kans. Beide ploegen sloten het seizoen dan ook af met een bloedeloze 0-0. Twente zakt door het gelijkspel en de zege van NAC naar plek zestien in de stand. Zondag komen concurrenten Sparta Rotterdam en Roda JC nog in actie.

Excelsior - FC Twente 0-0

Arbiter: Martens
Geel: Cuevas, Koolwijk, Lam
Excelsior: Zwarthoed; Fortes, Mattheij, De Wijs, Faes; Faik, Vermeulen, Koolwijk; Hadouir (Caenepeel/68), Van Duinen, Elbers.
FC Twente: Drommel; Ter Avest, Bijen, Lam, Thesker (Van der Heyden/90), Cuevas; Holla, Laukart, Jensen; Assaidi, Boere (Tighadouini/65).
Bekijk hier alle statistieken van FC Twente na het duel bij Excelsior.