nieuws

Gertjan Verbeek na gelijkspel bij Excelsior met dubbel gevoel de skilatten op

Trainer Gertjan Verbeek van FC Twente hield vanavond een dubbel gevoel over aan het duel bij Excelsior. De saaie wedstrijd eindigde in 0-0.
"Aan de ene kant ben ik wel trots op de fysieke prestatie die we hier na zo'n wedstrijd als woensdag hebben neergezet. Technisch, tactisch hoop je op een betere wedstrijd, maar daar speelt de tegenstander ook een rol in."

Niet verliezen

"Beide ploegen speelden om niet te verliezen. Dat is zeker op dit moment voor ons een logische gedachte, met die wedstrijd van woensdag nog in het achterhoofd. Zeker de laatste 20, 25 minuten zat er niet meer in voor ons. We hielden het wel tegen, maar wisten niks te creëren en dat was bij de tegenstander ook zo", aldus de oefenmeester.

Verdienstelijk afgesloten

"Ik denk dat we deze wedstrijd toch verdienstelijk afgesloten hebben en het jaar verdienstelijk afgesloten hebben. Dat het voetballend allemaal nog beter kan en beter moet, dat is ook duidelijk."

Skiën

Verbeek gaat er even een week tussenuit en gaat de latten op: "Morgen vlieg ik naar Oostenrijk en daar ga ik zoals altijd skiën, een paar dagen. Ik kom wel wat vroeg terug dan normaal, 30 december. Dan begin ik weer te werken, aantal gesprekken te voeren, de voorbereiding op het trainingskamp en dan 3 januari begin ik weer op de club."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.