nieuws

Dief plundert auto tijdens kerstdiner in Enschede

Een gezellige dag met een onaangename verrassing, dat is de Tweede Kerstdag van Arnold Roolvink in een notendop. Na een etentje in Enschede ziet de Raaltenaar op de parkeerplaats van de Grolsch Veste dat de ramen van zijn auto zijn ingeslagen en waardevolle spullen zijn verdwenen.
"We hebben gezellig kerst gevierd met een etentje in Enschede", vertelt Roolvink. "Als je samen met je vrouw en twee kleine kinderen de auto met ingeslagen ruiten aantreft, is dat schrikken."
De dief is er niet zonder buit vandoor gegaan. "Achter de bestuurdersstoel stond een laptoptas met computer, die is meegenomen", aldus Roolvink.

Speciale apparatuur

De laptoptas was volgens de Raaltenaar van buitenaf amper te zien. Roolvink: "Ik vermoed dat de dader met speciale apparatuur een laptop heeft gedetecteerd in mijn auto. Bij het doorzoeken van de auto is de computer pas gevonden."
Een onprettig gevoel overstemt de materiële schade. "Op die laptop staan privégegevens, die komen nu misschien op straat te liggen. Dat is een heel vervelend idee", legt Roolvink uit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.