Levi Opdam op huurbasis van AZ naar Go Ahead Eagles

Op de eerste dag van deze transferperiode heeft Go Ahead Eagles meteen toegeslagen. De Deventer club heeft een akkoord bereikt met Levi Opdam. De verdediger komt op huurbasis over van AZ en maakt het komende half jaar deel uit van de eerste selectie van Jan van Staa.

Opdam is de tweede verdediger die deze periode al is gestrikt. Eerder werd bekend dat Mauro Savestano van Jong Ajax ook in de Adelaarshorst komt spelen.

Ontwikkeling

Opdam was dit seizoen vooral actief in de Jupiler League bij Jong AZ. Het talent heeft bij AZ nog een contract tot de zomer van 2019 en keert na dit seizoen terug naar Alkmaar. "Ik denk dat het nu voor mijn ontwikkeling goed is ergens anders ervaring op te doen", zegt Opdam.

Felle back
"Tijdens de gesprekken met de clubleiding van GA Eagles kreeg ik meteen een goed gevoel. De club wil omhoog en meestrijden om de play-offplekken. Uitdagingen, daar houd ik van. GA Eagles past als club heel goed bij mijn speelstijl: ik ben een felle back met drang naar voren. Ik hoop en denk dat het publiek in Deventer dat graag ziet."

Deel dit artikel: