nieuws

Go Ahead haalt ook Savastano, derde aanwinst binnen een dag voor Deventer club

Go Ahead Eagles heeft de komst van Mauro Savastano bevestigd. De linksback wordt de rest van het seizoen gehuurd van Ajax en is de derde versterking in de laatste 24 uur van de Deventer ploeg.
Gisteravond maakte het de komst van Levi Opdam bekend en vanochtend werd duidelijk dat Robin Buwalda wordt gehuurd van NEC. Alle drie de spelers zullen vandaag al op het trainingsveld staan tijdens de eerste training van 2018.
Savastano over zijn overgang van Ajax naar Go Ahead: "Dit seizoen speel ik minder dan vorig jaar. Ik wil daarom graag weer minuten maken, me in de kijker spelen. Toen Go Ahead Eagles interesse toonde, sprak mij dat gelijk aan. Het is volgens mij een goede, warme club. Mijn doelen: weer lekker spelen en het team versterken. Én de play-offs halen."
Overigens loopt het contract van de verdediger na het seizoen af bij Ajax en kan Go Ahead hem dus mogelijk transfervrij inlijven.

Zarbaf op proef

Naast de drie nieuwe spelers staat er deze week nog een nieuw gezicht op het trainingsveld in Deventer. Hamid Zarbaf van HHC Hardenberg uit de 2e divisie is een week op proef.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.