nieuws

Prins Wilco I regeert over Hengelo

Het hooghedentrio en de dames
Het hooghedentrio en de dames © HCV De Windbuul'n
Wilco Ellenbroek is de 68e Hoogheid der Windbuul’n, Stadsprins van Hengelo.
Dit jaar worden de Windbuul’n voorgegaan door een hoogheid die vol energie en enthousiasme het carnavalsseizoen instapt. 

Het dagelijkse leven ...

Ellenbroek is getrouwd met Ester Ellenbroek-Engbersen. En samen hebben ze twee zoons en twee dochters. De kersverse hoogheid is in het dagelijkse leven mede-eigenaar van FibreWorkx. Een advies/productiebedrijf op het gebied van glasvezelversterkte composieten.

Dol op carnaval ...

Ellenbroek is nog niet heel lang verbonden aan de Hengelose carnavalsvereniging maar hij heeft zijn sporen al wel verdiend. Zo is hij lid van de wagenbouwcommissie en de Raad van Elf. Het hele gezin is trouwens betrokken bij HCV De Windbuul'n. Zo is Ester actief bij de versierings- en de wagenbouwcommissie en zijn de dochters onderdeel van de dansgarde van de vereniging.

Trio ...

Dit seizoen wordt Prins Wilco I bijgestaan door twee adjudanten, Marc Bartelink en Bjorn Stegeman. Beiden zijn in het verleden al stadsprins geweest. Het trio regeert dit jaar over het Hengelose carnaval onder het motto: 'Zonder slag of stoot maakt wie ’t carnaval groot'. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.