Oefenzege Quick'20 op Excelsior'31, tien doelpunten bij duel HHC

Quick'20 uit de 3e divisie heeft vanmiddag het oefenduel bij hoofdklasser Excelsior'31 gewonnen. Grote man was Jip Kemna, hij nam alle drie de treffers van de 3-0 zege voor zijn rekening.
2e divisionist HHC Hardenberg speelde met liefst 5-5 gelijk bij DVS'33, dat een klasse lager speelt. De thuisploeg kwam met 2-0 en 3-1 voor, maar HHC scoorde drie keer op rij: 3-4. Na 4-4 kwam HHC opnieuw op voorsprong, maar vijf minuten voor het einde werd het alsnog 5-5. De doelpunten van HHC kwamen van Rob van der Leij, Rens van Benthem, Danny Bouws, Shkodran Metaj (strafschop) en Rick Hemmink

HSC in blessuretijd langs beloften GA Eagles

HSC'21 won van beloften van Go Ahead Eagles. De club uit de 3e divisie kwam al vroeg met 1-0 voor door Job Derksen, maar kort voor het einde werd het 1-1 en dat leek ook de eindstand te worden. In blessuretijd zorgde Jordi van Ek echter toch voor de 2-1 zege.

Kavak helpt Genemuiden aan zege

Hoofdklasser Genemuiden was in Wageningen te sterk voor eersteklasser DHSC. Omar Kavak maakte in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd.