nieuws

Joey Pelupessy mogelijk naar New York: "Dat is wel vrij serieus, ja"

Mogelijk vertrekt Joey Pelupessy deze transferperiode bij Heracles Almelo. De aanvoerder staat in de belangstelling van New York City FC en hij staat open voor een vertrek naar de wereldstad.
"Dat is wel vrij serieus, ja. Ik heb zelf niet gesproken met New York, de clubs zijn daar misschien over aan het onderhandelen, maar verder weet ik er eerlijk gezegd niet zo heel veel van", zegt Pelupessy in een interview met RTV oost.

Mooie optie

"Het is een mooie optie, ik sta voor heel veel dingen open en hopelijk kan ik een keer een mooie stap maken. Als dat New York is, is dat New York en als het een andere mooie stap is denk ik daar ook goed over na. Die dingen moet je goed bespreken."
Hij weet nog niet veel over New York: "Ik ben er nog nooit geweest, maar ik hoor van heel veel mensen dat het een mooie stad is. Maar als ik er heen ga, ga ik er voor het voetballen heen en dat geldt voor elke stap die ik maak."

Te jong?

Pelupessy is nog maar 24 jaar en meestal maken spelers in hun nadagen een stap als deze. Is dan niet wat jong om al over zo'n transfer na te denken? "Ja dat kan je zeker zeggen. Zo diep heb ik nog niet over zo'n stap nagedacht. Het is natuurlijk heel ver weg en misschien wel een mooie competitie, maar verder weet ik er ook niet zo heel veel van. Als het echt heel serieus wordt en heel dichtbij komt, dan zou ik daar misschien goed over na moeten denken, maar andere stappen sta ik natuurlijk ook altijd voor open.

Heracles

Bij Heracles loopt zijn contract komende zomer af en hij heeft nog niet met de club gesproken over verlenging: "We hebben in het begin van het seizoen een aantal keer gesproken en ze hebben het niet zo concreet gezegd, maar ik denk dat die intentie er wel is van de club. We moeten daar maar eens goed over praten. We hebben er nog niet over gezeten de afgelopen tijd, maar we zullen zien hoe dat gaat lopen."
In de audio het hele interview met de aanvoerder van Heracles Almelo.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.