Favoriete bolide ex-strafpleiter Moszkowicz staat te koop in Ommen

Onlangs vertelde hij in een tv-programma nog met weemoed over zijn hoogtijdagen in de advocatuur. Toen voormalig strafpleiter Bram Moszkowicz nog met volle teugen genoot van zijn Aston Martin. De bolide blijkt ‘gewoon’ te koop te staan in Ommen.

Vandaag de dag moet Moszkowicz het doen met “een BMW’tje van tien jaar oud”, zoals hij het zelf uitdrukte. Dit omdat hij na een reeks klachten over zijn functioneren door het Hof van Discipline uit zijn ambt werd gezet.


Eigendomspapieren
De door Moszkowicz zo geliefkoosde sportwagen staat te koop bij Autobedrijf Dunnewind in Ommen. Tom Dunnewind bevestigt dit desgevraagd: “De auto is via-via hier beland. We hadden inderdaad gehoord dat hij van Moszkowicz was geweest en lazen dat later terug in de eigendomspapieren.”

Souvenirtjes
Souvenirtjes die herinneren aan de vorige eigenaar heeft hij niet teruggevonden in de prestigieuze sportwagen: “Daar hebben we eerlijk gezegd ook niet eens naar gekeken. Toen de auto hier binnenkwam, is hij eigenlijk meteen doorgegaan naar de ‘poetser’.”


Paradepaardje
Behalve dat de Aston Martin meteen een van de paradepaardjes is in de stal van Dunnewind blijven vader en zoon Dunnewind hier verder Sallands nuchter onder. Vader Edward: “Voor ons is het gewoon een auto zoals alle andere.”

Voor de liefhebber...

De Aston Martin is van 2005 en heeft een kleine 130.000 kilometer op de teller. Voor de kenner: het gaat om een DB9, 5.9 V12, touchtronic. En voor de liefhebber: de vraagprijs bedraagt 54.000 euro. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: