nieuws

Inbreker staat met de jas, sjaal en bankpas van bewoners uit Hengelo bij de geldautomaat

Niet lang nadat er is ingebroken in een huis aan de Paul van Kempenstraat in Hengelo, staat iemand in de jas van één van de bewoners bij een geldautomaat in de Hengelose wijk Groot Driene. Ook heeft deze persoon de sjaal van één van de bewoners om.
Een ander persoon haalt met een bankpas die uit het huis is gestolen zo'n 900 euro uit de automaat. Het gezicht is zo bedekt met een muts en een sjaal, dat de ogen nauwelijks zichtbaar zijn. Wel is goed te zien dat de pinner opvallende handschoenen draagt.

Ook in Hasseler Es gepind

Dezelfde persoon is ook gefilmd bij een geldautomaat in de wijk Hasseler Es in Hengelo. Ook daar wordt geld opgenomen met de gestolen bankpas.
De bewoners van het huis waar de bankpas, jas en sjaal zijn gestolen hebben niets van de inbraak op 31 oktober gemerkt. Ze zien pas 's ochtends dat er een ravage in hun woonkamer is aangericht. Lades staan open en een salontafel is verplaatst.

Tips?

Wie herkent de personen bij de geldautomaat? Wie heeft tips over de handschoenen? Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.