nieuws

PEC Zwolle en Ruben Ligeon zijn eruit, verdediger tekent voor 2,5 jaar

Ruben Ligeon
Ruben Ligeon © Pro Shots
PEC Zwolle heeft Ruben Ligeon binnen. De verdediger heeft een contract voor 2,5 jaar getekend bij de club uit de provinciehoofdstad.
Ligeon mocht van trainer John van 't Schip mee op trainingskamp in Spanje, begin deze maand. Daarna speelde hij ook nog mee in het oefenduel tegen SF Lotte en scoorde daarin. Na afloop van die wedstrijd gaf Van 't Schip aan de transfervrije speler graag aan de selectie toe te voegen en dat is nu dus bewerkstelligd.
Ligeon komt uit de jeugd van Ajax en speelde later voor NAC Breda, Willem II, FC Utrecht en Slovan Bratislava.

"Heel blij mee"

Ruben Ligeon over zijn nieuwe stap: 'Hier ben ik heel blij mee en dit was natuurlijk het doel van mijn stageperiode. Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als spelers gaven mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor. Ik heb zin om weer in de eredivisie actief te zijn en kan dan ook niet wachten totdat de competitie weer begint."

Bezetting

Technisch directeur Gerard Nijkamp over het vastleggen van Ligeon: "Met de komst van Ruben vergroten we onze bezetting in de defensie. Het is daarbij extra prettig dat hij op verschillende plekken in de verdediging uit de voeten kan. Ruben maakte vanaf de eerste training in 2018 een fitte en gretige indruk en past met zijn persoonlijkheid hartstikke goed bij onze club."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.