nieuws

Spontane stripshow bij disco Reutum krijgt vervolg

Spontane stripshow
Spontane stripshow © VKMag
Wordt Bays in Reutum inderdaad de drukste discotheek van ons land? Nadat een filmpje van een spontane stripshow op de Twentse dansvloer een hit werd op internet, springt eigenaar Stefan Kötter daar nu op in. Teams van mannen en vrouwen kunnen zaterdag 27 januari in de voetsporen treden van de strippende dames.
De bal kwam aan het rollen nadat een groep vrouwen uit de buurt van Rotterdam afgelopen weekeinde spontaan aan het strippen sloeg toen het plaatje ‘Shirt uit en zwaaien’ werd gedraaid.

Een van de dames filmde het tafereel, plaatste het op internet, waarna het massaal werd overgenomen. Met als motto: ‘Wordt Bays straks de drukste discotheek van ons land?’

Vervolg

Die kans is niet ondenkbeeldig want de stripshow krijgt een vervolg. “Deze dames zijn van een voetbalteam. Vandaar dat we nu een speciaal teamfeest gaan houden. Of je nu een voetalteam of rummikub-team hebt. En iedereen mag meedoen. Man of vrouw. Enige voorwaarde is dat je ouder dan zestien moet zijn.”

'Shirt uit'
DJ Maurice komt die avond optreden zijn hit ‘Shirt uit en zwaaien’ vertolken. Wat er dan verder gebeurt, laat zich raden...

De damesgroep uit Rotterdam heeft intussen contact gezocht met Kötter. “Niet om excuses aan te bieden, maar ze zeiden wel dat ze nooit hadden verwacht dat het hele verhaal zo’n vlucht zou nemen.”

Luchtige reactie

En dat de dames zelf spaarzaam gekleed in beeld waren? “Daar deden ze vrij luchtig over. Zelf heb ik er ook geen probleem mee. Het zijn vrouwen in de leeftijd van 25 tot 30 jaar. Die moeten zelf weten wat ze doen. En ach, je kunt het ook anders zien: het is toch alleen maar mooi dat mensen hier in Twente blijkbaar zo zichzelf kunnen zijn...”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.