nieuws

Ancora-zanger uit Zwolle bedolven onder kaartjes: 'Bedankt voor al die lieve reacties!'

Harm Wolters (50) uit Zwolle, zanger van het populaire trio Ancora, wordt momenteel bedolven onder de kaartjes. Ook krijgt hij bezoek van collega’s uit het vak. “Bedankt voor al die lieve reacties!”
Wolters ligt sinds vrijdag in het ziekenhuis na een spoedoperatie aan zijn hart.

Overuren voor postbode
De postbode draait momenteel even overuren. Omdat Wolters in het Isala ziekenhuis in zijn woonplaats nog maar beperkt bezoek mag ontvangen, liet hij via RTV Oost weten het leuk te vinden een kaartje te mogen ontvangen.

Opkikker
Dat heeft Harm geweten… De ochtend na de oproep ploften al tientallen kaartjes op de mat. Een opkikker voor de Zwollenaar, die zeker tot maart niet kan optreden.

Lieve woorden

Via zijn management laat Harm weten erg blij te zijn met al die kaartjes. “En hij is ook zeer dankbaar voor alle lieve woorden die erop staan. Dat doet hem goed.”

Bezoek collega's
Behalve beterschapskaartjes van fans heeft Harm intussen al meerdere collega’s uit het métier op ziekenbezoek gehad. Onder hen zangeres Belinda Kinnaer en Ancora-collega Patrick van Bree.

'Gaat goede kant op'
Volgens de zegsman is nog onduidelijk wanneer Harm weer naar huis mag. “Maar het gaat de goede kant op met Harm. Hij gaat stapje voor stapje vooruit.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.