nieuws

Reizigers op NS-station Almelo nog even verstoken van hun favoriete bakkie troost

Treinreizigers moeten het op het station Almelo nog een tijdje doen zonder hun favoriete bakje troost. De gemeente Almelo wil aanvullende informatie van het koffiehuis voor de benodigde vergunning wordt afgegeven.
De treinpassagiers waren blij met de vestiging van The Coffee Central. Niet alleen werd er goede koffie geschonken, maar ook was er een goede internetverbinding.

Vergunning klopte niet
Nadat het filiaal in maart de deuren opende, moest het na circa een halfjaar echter alweer weer sluiten. Reden is dat de vergunning niet bleek te kloppen.

Aanvullende info
Intussen is er een nieuwe vergunning aangevraagd, maar een gemeentewoordvoerder laat weten dat de gemeente aanvullende informatie heeft opgevraagd.

Onduidelijk wanneer weer open

Onduidelijk is nog wanneer de treinreizigers weer terecht kunnen bij The Coffee Central. Schrale troost: elders op het station kunnen ze bij de kiosk ook koffie halen, alleen kunnen ze daar niet warm zitten.

Comfortabeler reizen
The Coffee Central paste in de grote opknapbeurt die de stationshal onderging. Daarmee wilden de NS en ProRail het reizen comfortabeler maken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.