nieuws

Dode man in Enschede is beschoten en mogelijk bij aanrijding betrokken

De auto waarin de man is gevonden
De auto waarin de man is gevonden © News United / Dennis Bakker
De dode man die gisteren in Enschede is gevonden, is beschoten. Dat blijkt uit onderzoek van de recherche. De zwarte Renault Megane waar de man in zat, is beschadigd en mogelijk betrokken bij een aanrijding.
Enkele buurtbewoners hebben schoten gehoord. De rechercheurs komen graag in contact met mensen die de schoten hebben gehoord of gezien. Beelden van dashcams of beveiligingscamera's ziet de recherche ook graag.

Identiteit

De politie weet nog steeds niet zeker wie het slachtoffer is. Het onderzoeksteam hoopt later vandaag de identiteit te kunnen vaststellen.

Getuigen

De auto stond op de kruising van de Brinkstraat en Palembangstraat in Enschede. Het rechercheteam komt graag in contact met alle passanten die tussen 1 en 3 uur in de omgeving van deze plek zijn geweest.
Getuigen of mensen die meer weten of dit misdrijf kunnen gratis bellen naar 0800-6070, anoniem tippen bij Bel Misdaad anoniem 0800-7000, tippen via het onderstaande digitale tipformulier of de Facebookpagina van Basisteam Enschede. Het onderzoek heeft de willekeurige naam 'Gambia' gekregen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.