nieuws

Assaidi hekelt 'laffe PSV-stijl': ''Jullie spelen echt op z'n Duits''

Oussama Assaidi heeft allesbehalve respect voor de manier waarop PSV met de drie punten aan de haal is gegaan op bezoek bij FC Twente. In Enschede werd het 0-2 in het voordeel van de Eindhovense ploeg.
"Ik weet niet meer tegen wie, maar in het veld zei ik ook: 'Jullie spelen echt op z'n Duits'", steekt Assaidi van wal na afloop van het duel. "Als je zo kan winnen, zullen zij er blij mee zijn. Maar dat is niet echt het spel waar ik van geniet. Ik vond PSV laf voetbal spelen. De eerste helft deden wij dat ook een beetje, maar in onze situatie kunnen we niet constant op de aanval spelen."
"De tweede helft toonden we meer lef en had er meer ingezeten. We hadden minimaal een punt verdiend", vervolgt hij. "Op het einde gaan zij bijna met zes verdedigers spelen. Dat is PSV-onwaardig. Heel laf. In de laatste fase proberen wij alles om de gelijkmaker te maken, en krijgen zij kansjes. Dat is hoe PSV voetbalt: ons in slaap proberen te sussen en dan counteren", besluit een licht gefrustreerde Assaidi.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.