nieuws

Vrouw uit Enschede aangehouden na vondst dode man in auto

De politie heeft gisteren een 39-jarige vrouw uit Enschede aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Shadi Saker. De 25-jarige Saker werd in de nacht van donderdag op vrijdag dood gevonden in een auto in de wijk Hogeland in Enschede.
De politie zoekt nog verder naar andere personen die mogelijk betrokken zijn bij het misdrijf. 
Een voorbijganger zag vrijdagochtend een zwarte Renault Megane staan op de kruising van de Brinkstraat, de Palembangstraat en de Malangstraat. De man in de auto bleek Shadi Saker te zijn. Uit onderzoek is gebleken dat er op hem is geschoten. 

Ruzie

Volgens de politie lijkt het erop dat Saker vlak voor zijn dood ruzie heeft gehad. Rond twee uur ’s nachts heeft een getuige voor de snackbar aan de Madioenstraat twee auto’s zien staan. Een donkere auto, vermoedelijk van Saker, en een lichtgekleurde auto. Er werd op die plek geschreeuwd naar elkaar. Drie kwartier later werd Saker dood aangetroffen, niet ver van de snackbar. 
Vanavond vraagt de politie aandacht voor het misdrijf in Opsporing Verzocht. De politie hoopt zo meer getuigen te vinden van de mogelijke ruzie aan de Medioenstraat. Ook zoekt de politie mensen die Saker in de uren voor zijn dood nog gezien of gesproken hebben.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.