nieuws

Tak'nwiefke staat te popelen om mee te doen aan carnavalsoptocht Albergen

Ingrid Rikmanspoel kan niet wachten, meelopen in de carnavalsoptocht van Albergen. Aanstaande zondag mag ze weer!
Samen met haar zusje Ellen Boomkamp (39) uit Hertme en haar zus Gerdi Kole (47) uit Bentelo loopt Ingrid Rikmanspoel (44) uit Albergen dit jaar mee in de eerste grote carnavalsoptocht die in Twente wordt gehouden.

Genieten geblazen

'Het is een feest om mee te mogen en kunnen doen. Ruim 3 kilometer lang is het genieten, samen met het enthousiaste publiek dat naar Albergen is gekomen om de carnavaleske stoet van ruim 60 deelnemers te zien', aldus Ingrid.
Reünie van 2,5 uur
'Gerdi en ik doen al een paar jaar mee en zusje Ellen is daar dit jaar bijgekomen. Voor haar is het dus de eerste keer. Maar, ze zal het zeker superleuk gaan vinden. Er staan altijd veel bekenden langs de kant en alleen dat al is genieten geblazen', aldus het Tak'nwief.

Wiefkes in de optocht

'Inderdaad, ik ga als Tak'nwief. Gezamenlijk zijn we De Dree Wiefkes. Mijn zussen gaan als Poetswiefke en Viswiefke. Heel simpel maar ontzettend leuk. Althans .... we gaan ervan uit dat het thema en de uitvoering zal aanslaan bij het publiek. Maar, dat weten we zondag aan het einde van de middag', aldus de enthousiaste deelneemster.

RTV Oost is er ook

RTV Oost is er zondag bij, bij de Carnavalsoptocht van Albergen. De hele middag zal Oene Loonstra verslag doen op Radio Oost en Esther Rikken zal op TV Oost en op de website, www.rtvoost.nl, het commentaar verzorgen van de live-registratie van de optocht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.