nieuws

Sweet Seventies

Sweet Seventies
Sweet Seventies © RTV Oost
Van 12 t/m 18 maart gaan de programma's van Radio Oost weer terug naar de jaren '70, de tijd van wijde broekspijpen, autoloze zondagen en verloren WK-finales. De hele week draaien we de mooiste 70’s platen en natuurlijk zijn we op zoek naar jouw herinneringen en verhalen. Ga naar de Radio Oost-Facebookpagina om ze te delen.

Kom langs met je cassettebandje

In de Radio Oost-studio halen we de cassetterecorder weer van stal. Stelde jij in de 70’s je eigen cassettebandjes samen? Heb je een bijzonder cassettebandje? Kom dan ermee naar de studio en we horen graag je verhaal. Opsturen mag natuurlijk ook. 

App ons je favoriete plaat!

Geef je favoriete 70's plaat aan ons door via WhatsApp en wij draaien 'm voor je op Radio Oost. Wil je er iets bij vertellen? App ons dan een ingesproken bericht. Het WhatsApp-nummer is 06 - 82 82 92 84. 

Test je 70's muziekkennis en win!

Elke dag spelen we op Radio Oost diverse keren de ‘hitflits-quiz'. Het juiste antwoord belonen we met een 70’s CD-box en 2 VIP-kaarten voor een fantastisch evenement 'Friday Night Out' op 30 maart bij Holland Casino Enschede. Hier treedt de coverband ‘The Gentlemen’ op en kun je genieten van het spel-entertainment en candy girls. Bovendien loten we elke dag uit alle deelnemers met het juiste antwoord een winnaar van de dagprijs: het boek 'De jaren '70' om nog eens fijn herinneringen mee op te halen. Alle informatie over de prijzen vind je op onze prijzenpagina.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.