nieuws

'Adje', van Paul de Leeuw en pretpark De Waarbeek, weer vrijgezel: 'Na tien jaar uit elkaar'

Arijan van Bavel, hier bij pretpark De Waarbeek, en zijn partner Joris zijn na tien jaar uit elkaar
Arijan van Bavel, hier bij pretpark De Waarbeek, en zijn partner Joris zijn na tien jaar uit elkaar © RTV Oost
Arijan van Bavel – die ooit als ‘Adje’ in het programma van Paul de Leeuw een landelijke tv-bekendheid werd – is weer vrijgezel. De eigenaar van pretpark De Waarbeek in Hengelo en zijn partner Joris hebben na ruim tien jaar een punt achter hun relatie gezet.
“Mijn grote liefde Joris en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en als vrienden door te gaan”, zo meldt Arijan in een verklaring. Partner Joris Bengevoord werd medio vorig jaar burgemeester van Winterswijk. Met zijn 32 lentes was hij zelfs enige tijd de jongste burgervader van ons land.

Vaste gast RTV Oost

De twee woonden voorheen in Hengelo, maar verhuisden vorig jaar naar een woonboerderij in het buitengebied van Winterswijk. Van Bavel was vaste gast in het RTV Oost-programma 'En Dan Nog Even Dit'.

'Heftig jaar'

“Het afgelopen jaar is een bijzonder en heftig jaar geweest waarin onze woon-, werk- en privésituaties voor ons beiden sterk zijn veranderd. Na tien jaar intensief met elkaar geleefd en gewerkt te hebben, houdt dat nu op. Dat doet ons beiden veel verdriet.”

'Pijn in het hart'

Van Bavel zegt Bengevoord het allerbeste toe te wensen: “Ik ben enorm trots op wat hij bereikt heeft. Hij is een zeer betrokken burgemeester voor Winterswijk, een gemeente waar we bijzonder warm zijn ontvangen."

Terug naar Tilburg

"Met pijn in mijn hart verlaat ik Winterswijk en keer ik terug naar mijn vertrouwde Tilburg om daar mijn leven voort te zetten. Ik kijk terug op een prachtige tijd samen, vind het fijn dat we als vrienden uit elkaar kunnen gaan en kijk uit naar wat de toekomst mij gaat brengen!”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.