nieuws

Wie herkent deze mannen? Ze stelen uit jongerencentrum Level Z in Zwolle

Onder de Loep
Onder de Loep © RTV Oost / Onder de Loep
De politie zoekt twee mannen die duidelijk niet voor de gezelligheid naar jongerencentrum Level Z in Zwolle komen. De camera filmt hoe één van hen binnen een laptop steelt. Daarna rijden ze op een scooter weg.
Bij Level Z in de wijk Stadshagen is op dat moment een ICT-medewerker aan het werk en heeft daarvoor een laptop en een iPad bij zich. Op de camerabeelden is te zien dat de twee mannen met een scooter het parkeerterrein oprijden. De bestuurder loopt even naar binnen, maar komt vrij snel weer naar buiten.

Rennend naar buiten

Na een kort overleg met zijn compagnon loopt hij weer het jongerencentrum in. Zijn partner in crime, een man met een pet, zet de scooter vervolgens met draaiende motor klaar. Enkele seconden later komt de man naar buiten gerend met een laptoptas. Hij springt achterop de scooter en ze rijden de Klokkengieterlaan in.
De beelden zijn gemaakt op donderdag 12 oktober, maar het is nog niet gelukt om de identiteit van de mannen te achterhalen. Wie herkent ze? Bel de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer). Reageren zonder dat de politie achter je naam of nummer komt kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.