Overijssel en Limburg door de ogen van vakantiegangers uit beide provincies

Begin dit jaar volgden RTV Oost en L1, de regionale omroepen van Overijssel en Limburg, elk een gezin dat een week lang vakantie vierde in elkaars provincie. Wat vinden zij ervan en waardoor worden ze verrast?

In navolging op het succesvolle zomerprogramma 'Zomer in Overijssel' komt RTV Oost van 19 t/m 25 februari met de wintereditie 'Winter in Overijssel'. Hiervoor werd samengewerkt met de Limburgse collega's van L1. Zij volgden een Overijssels gezin op vakantie in Limburg en RTV Oost volgde een Limburgs gezin op vakantie in Overijssel.

 

Limburg door de ogen van…

Harold, Annemarie, Nienke, Niek en Joost uit Holten hadden zin in hun vakantieweek in Limburg. Ze verbleven in een heerlijk resort in Bemelen en op een vakantiepark in Vaals. In de actieve vakantieweek werd er geklommen en gerodeld, maar ook skiën en grotbiken stonden op het programma. Natuurlijk ontbreekt de Limburgse vlaai niet, maar wat daar nou precies allemaal inzit? Een sneak-preview van de belevenissen van de familie Ensink zie je hier:

 

Overijssel door de ogen van…

Angie, Dave, Kyara en Lima uit Valkenburg konden niet wachten om Overijssel te verkennen. Hun vakantieweek werd ongetwijfeld tot in detail voorbereid door control freak Angie, die volgens eigen zeggen behalve lief en zorgzaam, erg perfectionistisch is. En dan is het natuurlijk lastig dat je geen invloed hebt op waar je terecht komt tijdens zo'n vakantieweek. Het gezin verbleef op een vakantiepark in Den Ham en aan het hoge water van de IJssel in De Droomengel. In Overijssel zijn natuurlijk geen vlaaien, maar wel genoeg andere lekkere dingen. Het was genieten van een high tea tussen de alpaca's en de chocoladeworkshop. Ook werd er cultuur geproefd met het toch wel 'grappige' geluid van de midwinterhoorn. Een sneak-preview van de belevenissen van de familie Baltus zie je hier:

 

De belevenissen van beide gezinnen zie je van 19 t/m 25 februari op TV Oost om 17.30 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald. De serie is ook op L1 TV te zien.

Meer over dit onderwerp:
vakantie Overijssel RTV Oost uitzending Nieuws
Deel dit artikel: