nieuws

Een dikke boete én een taart voor niet krabben van autoruit voor man uit Geesteren

Koen Leus uit Geesteren kreeg woensdag een boete omdat hij zijn autoruit niet voldoende ijsvrij had gemaakt. Maar uiteindelijk leverde hem dat niet alleen een boete op maar ook een taart, afkomstig van een bouwbedrijf.
De naam van het bouwbedrijf was  te zien op de foto die door de wijkagent werd gemaakt. Die foto werd door de media opgepikt.
"Eigenlijk werd er gewoon reclame gemaakt. Toen ik ‘s avonds thuiskwam stond er een taart op tafel met daarop ‘bedankt’ en de logo’s van verschillende media. Dat maakte mijn dag weer een beetje goed", zegt Leus. 

Domper

Al met al toch een behoorlijk dure taart want de boete voor het niet krabben van een autoruit bedraagt 370 euro. De boete viel Leus dan ook rauw op zijn dak. "Ik heb naar mijn idee gewoon goed gekrabd, maar de politie vond het helaas niet genoeg. Ik was mijn oprit net af en toen werd ik al staande gehouden.“

Goedmaker

"Eerst wist ik niet hoeveel ik zou moeten betalen, daar kwam ik later via de nieuwsberichten achter. De boete is wel echt balen, maar die taart is toch wel erg lekker als goedmakertje."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.