nieuws

Stegeman woensdag om tafel met Heracles: "Er is misschien wel wat interesse"

John Stegeman
John Stegeman © Pro Shots
John Stegeman gaat woensdag met Heracles Almelo om tafel over zijn toekomst. De trainer staat het vierde jaar als hoofdtrainer voor de groep en weet niet of hij dat ook komend seizoen nog doet: "Er is misschien wel wat interesse", zegt hij tegen FOX Sports.
Stegeman over de insteek van het gesprek: "Om eens te kijken of het van beide kanten nog aantrekkelijk genoeg is om nog een jaar of jaren door te gaan."
"Ik ga er gewoon heel transparant in. Ik ga praten met de club, hoe zij erover denken en dan zullen we zien uiteindelijk wat eruit komt."

Uitdagingen

"Ik vind wel dat je heel goed moet kijken naar de uitdagingen die er zijn. Prikkels voor jezelf uiteindelijk bij een club. Ik zit nu al tien jaar bij Heracles. Dit is mijn vierde jaar als hoofdtrainer. Dus ik vind dat ik dat heel goed moet afwegen, maar dat heb ik vorig jaar ook gedaan. Uiteindelijk krijg je een verversing in de groep, dat is als trainer wel prettig. Maar uiteindelijk ga je ook kijken waar je eigen plafond ligt als trainer", sluit hij af.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.