nieuws

Gloednieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer!’ bij TV Oost

Schlagernacht des Jahres
Schlagernacht des Jahres © RTV Oost
Vele kijkers stemmen elke zondag af op TV Oost om te genieten van Duitstalige muziek uit de Alpenlanden. Die kunnen vanaf zondag 18 februari hun hart ophalen want dan zendt de regionale omroep voor Overijssel nieuwe afleveringen uit van het programma Spiel mir Einer.

Schlagernacht des Jahres 2017

In oktober 2017 vond de tweede editie plaats van ‘Schlagernacht des Jahres’ in de Zwolse IJsselhallen. In een bijna uitverkochte hal konden duizenden Schlager en Volksmusik liefhebbers genieten van optredens van onder meer Dennie Christian, Die Zillertaler, de Kastelruther Spatzen en Gaby Albrecht. In de eerste drie afleveringen van ‘Spiel mir Einer’, gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, beelden van deze Schlagernacht en backstage interviews van alle artiesten.
In de daaropvolgende afleveringen zijn er ook fraaie videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten te zien en zal er veel aandacht worden besteed aan de mooiste plekjes, attracties en evenementen in Oostenrijk.
Nieuwe afleveringen van ‘Spiel mir einer’ zijn te zien vanaf zondag 18 februari om 10.00, 13.00 en 15.00 uur bij TV Oost. Kijk voor meer informatie op www.rtvoost.nl   

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.