Stegeman: "Als Vitesse komt zal ik daar heel serieus over nadenken"

John Stegeman heeft afscheid genomen van Heracles Almelo en wil graag een volgende stap maken als hoofdtrainer. Vitesse is nog op zoek naar een trainer en voor de oud-speler van de club zou dat een mooie volgende optie kunnen zijn: "Als dat zou langs komen zou ik daar wel serieus over nadenken."

Als het woord Vitesse valt, begint John Stegeman te glimlachen. "Dat is een club waar ik ben groot gebracht natuurlijk. Ik heb zeven jaar lang bij Vitesse mogen voetballen, en mijn kinderen voetballen er nu. Dat is in alle facetten natuurlijk wel een grotere club dan Heracles Almelo."

Tijd nadenken 

John Stegeman zegt op dit moment nog niet bezig te zijn met een nieuwe club. "Als er wat langs komt heb ik de tijd om daar over na te denken. Mijn zaakwaarnemer begint er wel eens over, maar ik ben er totaal niet mee bezig geweest. In de komende periode gaan we kijken of clubs geïnteresseerd zijn in John Stegeman."

Geen Hyballa

Algemeen directeur Rob Toussaint en technisch manager Mark-Jan Fledderus gaan zich nu buigen over de opvolging van Stegeman. De naam van Peter Hyballa kan in ieder geval worden doorgestreept laat Toussaint weten. 

Meer over dit onderwerp:
Heracles Almelo Betaald voetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: