nieuws

Winter in Overijssel: we gaan beginnen!

Wat vinden vakantiegangers uit Limburg van Overijssel? En wat vinden Overijsselaars van Limburg? Vanaf maandag 19 februari zie je het elke dag in de serie 'Winter in Overijssel'. Dit weekend kun je alvast in de stemming komen met een verslag van de selectiedag voor deze vakantieweek.

Strijden om een plekje

Tijdens de selectiedag in De Scheg in Deventer streden drie gezinnen uit Overijssel en drie gezinnen uit Limburg om een plekje in de serie. Ze mochten zich van hun beste kant laten zien tijdens een schaatsclinic, 'funcurlen' en een speeddate met presentator Bert Eeftink. Harold en Annemarie Ensink uit Holten wonnen samen met hun kinderen Nienke, Joost en Niek een weekje naar Limburg. Andersom mochten Angie Vermeer en Dave Baltus en hun dochters Kyara & Lima uit Valkenburg een weekje naar Overijssel. 
De selectiedag van Winter in Overijssel zie je zaterdag en zondag vanaf 17.45 uur elk uur op TV Oost.

Winter in Overijssel

In de eerste week van dit jaar vierden de gezinnen een week lang vakantie in elkaars provincie. Een sportieve week, waarin werd gevallen en weer opgestaan. Een week waarin het water hoog stond, de grotten donker waren en waarin er volop genoten werd van culinaire specialiteiten en 'bijzondere' gebruiken en tradities. 
De belevenissen van beide gezinnen zie je van 19 t/m 25 februari op TV Oost om 17.30 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald. De serie is ook op L1 TV te zien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.