nieuws

Handbalster Larissa Nusser van Dalfsen naar Deense topclub Kobenhavn Håndbold

Larissa Nusser (links)
Larissa Nusser (links) © Johan Wolff
Handbalster Larissa Nusser staat voor een droomtransfer. De opbouwspeelster van Dalfsen vertrekt na dit seizoen naar de Deense topclub Kobenhavn Håndbold.
Nusser speelt sinds 2015 voor Dalfsen. In die periode won ze een keer de titel, twee keer de beker en een keer de Supercup. Kobenhavn Håndbold is momenteel koploper in Denemarken. Bij die club komt ze landgenoten Debbie Bont, Myrthe Schoenaker en Kelly Dulfer tegen. Zij speelden allemaal ook eerder bij Dalfsen.

Trots

Adri van Leeuwen, bestuurslid van de Stichting Tophandbal Dalfsen, over het vertrek van Nusser: "Wij zijn ontzettend blij voor Larissa dat zij deze transfer kan maken. Larissa is een enorm talent en wij zijn er trots op dat wij haar als opleidingsclub hebben kunnen helpen dit te bereiken. Natuurlijk is het jammer voor onze club, maar dit hoort wel bij onze doelstelling. Nederlands handbaltalent verder opleiden en in staat stellen om naar een buitenlandse profcompetitie te verhuizen. Daar gaan wij de komende jaren onverminderd mee door!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.