nieuws

Go Ahead Eagles lijdt bij Almere City FC vierde nederlaag op rij

Go Ahead Eagles blijft matig presteren in de Jupiler League. In Flevoland kon de formatie van Jan van Staa tegen Almere City FC niet voor een ommekeer zorgen en ging daardoor voor de vierde keer op rij onderuit: 2-0.
In de eerste helft was het voornamelijk Almere City wat de klok sloeg. Stevens redde in de openingsfase een inzet van Van der Water, maar tien minuten later moest de doelman wel capituleren. Owusu legde namens de gastheren panklaar voor Salasiwa, die vakkundig de 1-0 binnen schoot. Ook na de openingstreffer kwam Go Ahead Eagles niet onder de druk uit en was Stevens attent om erger te voorkomen. Van der Water knalde tien minuten voor rust op de lat en daardoor mochten de bezoekers van geluk spreken dat het slechts 1-0 was bij rust.
In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en konden de bezoekers nauwelijks gevaar stichten voor het Almeerse doel. Van der Water, die een plaag was voor de defensie van Go Ahead, raakte ook na rust het houtwerk namens de thuisploeg. Na ruim een uur werd de marge wél verdubbeld. Salasiwa maakte op aangeven van Ahannach zijn tweede van de avond: 2-0. Een kwartier voor tijd slalomde Van der Water nog maar eens door de verdediging van de bezoekers, maar zijn schot ging net naast. Het bleef uiteindelijk bij 2-0 in Almere.

Almere City FC - Go Ahead Eagles 2-0

1-0 Salasiwa (21)
2-0 Salasiwa (63)
Arbiter: Mulder
Geel: Mac-Intosch, Beltrame
Almere City FC: Kramer; Van Buuren, Mac-Intosch (Van der Heijden/70), Kvida, Owusu; Vet, Ahannach, Salasiwa; Mac-Donald, Hoefdraad (Vaarnold/88), Van der Water.
Go Ahead Eagles: Stevens; Opdam, Ketting, Buwalda, Schenk, Savastano (Nemane/69); Dekker (Beltrame/46), Overgoor, Suk; Hendriks, Andrade (Langedijk/80).
Bekijk hier de statistieken van Go Ahead Eagles.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.