Uitslagen zaterdagvoetbal: SVZW deelt punten met koploper Flevo Boys in strijd om titel

Ook in de lagere klassen werd er zaterdagmiddag volop gevoetbald, met als absolute hoogtepunt de titelkraker tussen SVZW en Flevo Boys. Ferme dreunen werden er echter niet uitgedeeld: het duel tussen de nummer een (Flevo Boys) en nummer twee (SVZW) eindigde in een gelijkspel.

In de 1e Klasse D is SVZW er niet in geslaagd dichter bij koploper Flevo Boys te komen. In een onderling duel werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Achtervolger DETO, heeft niet weten te profiteren van de puntendeling bij haar concurrentie. In eigen huis bleef de ploeg uit Vriezenveen steken op 1-1 tegen Nunspeet.  

DOS Kampen heeft geen fout gemaakt in de strijd om de titel in de 2e klasse H. Een minimale zege op SVI (1-0) was voldoende om het gat met Den Ham, dat won van Sparta Enschede (0-3), op twee punten te houden.

In de 3e klasse D hebben de titelkandidaten eveneens geen punten gemorst. Oranje Nassau won met 3-0 van subtopper SVVN. Belager Quick'20 won nipt bij laagvlieger Drienerlo (1-2). 

PH is hard op weg de eerste kampioen van de regio te worden. In de 4e klasse D boekte de Almelose formatie alweer haar elfde zege op rij. In eigen huis werd er met 6-1 gewonnen van Rijssen Vooruit. 

Meer over dit onderwerp:
SVZW Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel: