nieuws

Gebreken Tijenraan in Raalte gevonden, zwembad blijft deze week nog dicht

Twee duikers hebben vandaag in de baden van sportcomplex Tijenraan in Raalte enkele gebreken gevonden. Dinsdag en woensdag worden die punten gerepareerd. Mocht dit naar wens verlopen, dan kunnen de baden volgende week maandag weer open voor publiek.
De zwembaden werden dit weekend gesloten, omdat er diverse gebreken aan het licht kwamen. Een meisje kwam met een pluk haar vast te zitten in het bubbelbad en verschillende zwemmers hebben wonden opgelopen. De duikers maakten om die reden vandaag onderwateropnames, om de gebreken op te sporen. 

Reparaties

Directeur Peter Gras van het Sportbedrijf Raalte heeft vanmiddag technisch overleg gehad en heeft inmiddels een beeld gekregen van de reparaties die moeten worden uitgevoerd. "Zo zit er onder water een vierkant afdekplaatje van de luidspreker, die moet rond gemaakt worden zodat je je niet kunt snijden", geeft Gras als voorbeeld. 
Dinsdag en woensdag worden de reparaties uitgevoerd. Donderdagmiddag vindt er opnieuw overleg plaats. Op vrijdagochtend wordt alles in het complex nogmaals nagelopen. Dan moet ook duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de fouten.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.