nieuws

Overijssel door de ogen van Limburgers

Winter in Overijssel
Winter in Overijssel © RTV Oost
Deze week zie je bij TV Oost de serie 'Winter in Overijssel'. Vandaag gaat de familie Baltus verhuizen naar een ‘droom’locatie aan de IJssel. De familie Ensink uit Holten brengt een bezoek aan de klimhal in Gulpen.
De familie Baltus gaat na een ontbijtje van de plaatselijke bakker in Den Ham, richting Hanzestad Deventer. Met het pontje de IJssel over en door de historische binnenstad op zoek naar Sjokolaa, waar ze een workshop sjokolaterie krijgen van eigenaresse Lidy. ‘s Middags gaan ze zwemmen in Sport- en Belevingscentrum De Scheg. Aan het eind van de dag gaan ze moe maar voldaan naar hun nieuwe onderkomen in het prachtige Welsum!
Ook vandaag staat er weer een avontuurlijk uitje op het programma van de familie Ensink uit Holten: een bezoek aan de klimhal in Gulpen.  Na deze sportieve bezigheid gaat het richting het drielandenpunt bij Vaals. Vader Harold blijkt een heuse gids, die tekst en uitleg geeft. De dag wordt afgesloten in Kerkrade met een potje lasergamen. Moeder Annemarie laat zien dat ze ook hierin goed haar mannetje staat!
Winter in Overijssel zie je nog tot en met zondag 25 februari op TV Oost. Heb je een uitzending gemist? Terugkijken kan hier. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.