nieuws

Tubbergen wil aandacht voor jongeren, ouderen én hondenpoep

Inwoners van Tubbergen van tevreden over de gang van zaken in hun gemeente. Al blijven er aandachtspunten: "Ik struikel soms over de hondenpoep."
Tubbergen is een prettige gemeente, zoveel werd duidelijk bij een korte rondvraag op het Raadhuisplein. Saamhorig, gezellig met inderdaad dat karakteristieke plein in het centrum. "En een goede burgemeester. Haverkamp doet het voortreffelijk."

Hondenpoep

Ondanks de voortreffelijke burgemeester heeft inwoner Bennie Mittendorff nog wel een puntje van kritiek. Want er mogen wel wat meer bakken voor hondenpoep komen: "Ik struikel soms over de hondenpoep."
Sabina Wolderink heeft twee zoons van bijna achttien en loopt tegen het uitgaansleven in de gemeente aan. "Vooral voor jongeren mag er wel wat meer komen op uitgaansgebied. Zodat die ook wat te doen hebben."

Juiste zorg

Ook Jose Withag pleit voor meer aandacht voor jongeren. Al moeten ook de ouderen niet vergeten worden, vult de verpleegkundige aan: "Wees goed voor de demente mensen, dat zij de juiste zorg krijgen. Ook heel belangrijk."
Maar alles afgewogen komt Withag tot een positief oordeel. Ze woont graag in Tubbergen: "Hét dorp van Nederland, vind ik."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.