nieuws

Brandstichting bij De Gravenruiters in Almelo, wie heeft vrijdagavond iets gezien?

Stichting De Gravenruiters in Almelo krijgt na de brandstichting vorige week vrijdag van alle kanten hulp aangeboden om de inventaris die verloren is gegaan te vervangen. Zo is vandaag een nieuwe portacabin geplaatst om de uitgebrande ruimte te vervangen. Om de brandstichter of de brandstichters op te sporen wordt ook hulp gevraagd, door de politie.
Een portacabin met daarin de opslag van ruitermateriaal, het kantoortje, de kantine en het toilet werd in de as gelegd. De brand werd vrijdagavond 16 februari rond 22.30 uur aangestoken.
Wie heeft iets opvallends gezien op of bij het terrein van De Gravenruiters op de hoek van de Kolthofsingel met de Plesmanweg in Almelo?

Grote impact op deelnemers

Bij De Gravenruiters kunnen mensen met en zonder beperking onder professionele begeleiding paardrijden. Mensen met een meervoudige beperking kunnen bij De Gravenruiters op een huifbed rijden. Op een aantal van de kwetsbare deelnemers heeft de brandstichting bij De Gravenruiters een grote impact gehad. 
Wie zag iets vrijdagavond 16 februari of wie weet iets over de brandstichting? 
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.